Strøm privat
5 MIN
  lesetid

Vi er en flerspråklig strømleverandør

I takt med økt kritikk og fokus på de intrikate strømavtalene med tilhørende priser de norske strømselskapene tilbyr sine kunder, har også strømprisene nådd historiske høyder nå i sommer 2022.
I jungelen av såkalte gode strømpriser og tilbud som norske forbrukere sliter med å forstå, har polakken Filip Krzewski etablert Norges eneste strømselskap med lett forståelige avtaler på ulike språk!

- Vi har kun én enkel avtale, som skal konkurrere ut de andre strømselskapene. Vår pris og avtalevilkår skal være så enkelt og god, samtidig som de faktisk er skrevet på ditt eget morsmål. Om du er fra Polen, eller snakker engelsk vil du enkelt kunne lese og forstå pris og betingelser, forteller daglig leder Krzewski.

Det er ikke lett å forstå seg på strøm når man kommer fra et annet land til Norge.


Etter lansering i november 2021 har kunder strømmet til den nye utfordreren fra de etablerte store norske strømselskapene.

– Vi ser helt klart at østeuropeere og andre med fremmedspråklig bakgrunn ønsker å ha en leverandør som snakker og kommuniserer på deres eget språk, og som de kan stole på. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig og kunden skal ikke betale mer enn nødvendig.


Et strømbytte kan gjøres på 30 sekunder via våre nettsider, vi ordner alt for kunden og det har ingen påvirkning på din nettleie hvilken strømleverandør du bruker.

«Spot»- til kun 49 kr per måned i abonnement + 2 øre/kWh i påslag på strømpris fra den norske kraft børsen Nord Pool, kan man ikke feiltolke, og er det beste vi kan tilby våre kunder, sier en engasjert og lykkelig Krzewski på klingende polsk.

Viddakraft tilbyr også kundeservice på tre ulike språk; norsk, engelsk og polsk. Men snart vil kundene oppleve at også alle spørsmål og henvendelser vil kunne besvares på det språket de kan best.

- Vi skal og er det mest inkluderende selskap for alle som er bosatt i Norge. Hos oss finner man ingen skjulte kostnader, eller villedende prising. Det skal lønne seg å være kunde hos en utfordrer som oss, forteller Krzewski.

Krzewski har lang erfaring fra kraftbransjen. Han har jobbet hos flere norske strømselskaper i flere år som rådgiver der han har skreddersydd strøm avtaler for alt fra store konsern til privatkunder.

4 av 10 husstander betaler unødvendige avgifter på sin faktura som for eksempel strømforsikring, prissikring eller tilgang til «min side». Disse avgiftene kan koste opptil 2000-3000 kroner årlig. Viddakraft tilbyr kun én avtale for alle og kundene vil betale kun kr 49,- per måned i abonnement, man får en god, konkurransedyktig strømpris, og ingen bindings eller oppsigelses -tid.

Hvordan fungerer et strømbytte?

Når du har registrert deg som kunde hos Viddakraft behøver du ikke gjøre noe som helst. Viddakraft ordner alt med din gamle strømleverandør. Det er enkelt og det lønner seg å være kunde hos Viddakraft, avslutter Filip Krzewski, og ønsker alle velkommen som kunde i det nye og spennende strømselskapet.